Jótékonysági bál

Több mint 20 jótékonysági bált szerveztünk már iskolánkban a szülőkkel közösen. Valamikor az ötlet az óvodai szülők bálja révén vetődött föl Pergerné Bán Éva akkori tanárunkban, aki amint megkapta az igazgatói beleegyezést, nagyon gyorsan a tettek mezejére lépett. A hagyonmány azóta is él, Szülők-Pedagógusok Jótékonysági bálja néven. Az időpont is végleges helyére került - minden év harmadik februári szombatja. 
 
Báljaink megrendezésében sokat segítenek a szülők, fő szervezője pedig a tantestületből kerül ki. A mostnai báli hagyományok kialakulása a korábbi szervezőknek is köszönhető: Pergerné Bán Éva, Kárpáti Zoltánné, Dászkál Dóra és Tóth Zoltán. Igazi nagy sikerre azonban Nagyné Szöllösi Márta vitte a rendezvényt. Fantasztikus ötleteivel elkápráztatja a vendégeket, ezért mind többen igyekeznek eljönni erre a különleges eseményre. Megalakította eLőbb a pedagógus, majd a szülői tánckart, akik több hetes készülés során sajátítják el Márti pazar koreográfiáit, és fogadják a vendégek visszahívó vastapsát. Az utóbbi években már tematikus bálok szerveződtek: magyar bál, görög bál, mesebál, drakula bál, karibi forgatag, stb.
2015. február 14-én ismét fergeteges mulatságra készülünk. Íme az ajánló:
 
Ki ne emlékezne a hippikre, akik a hajulat hosszúra növesztettél, pólót és farmert viseltek és szerették a Beatlest?
 
HIPPI buli vár mindenkit a Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskolában 2017. február 18-án, szombaton 18.30-tól. A 60-as, 70-es évek hangulatát, zenei világát idézzük fel korabeli jelmezekben! Ínycsiklandó vacsora, érdekes és különleges próbatételek, közös tánc tanulás, kiváló zenekar.
Bulizzunk együtt!

Elérhetőség

Dunakeszi Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola 2120 Dunakeszi
Garas utca 26.

OM: 037314
Tankerületi azonosító: PC2401
Munkaidőben,
Titkárság:
+36-30-682-4782
Intézményvezető:
+36-30-682-4650
iskola@dunakeszikorosi.hu